Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/tsstfrm/public_html/Sources/Load.php on line 2074

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/tsstfrm/public_html/Sources/Load.php on line 2074

Notice: Undefined index: googletagged in /home/tsstfrm/public_html/Sources/GoogleTagged-Integrate.php on line 35
Terbiyeli Haşlama

Gönderen Konu: Terbiyeli Haşlama  (Okunma sayısı 2067 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ebrar

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2485
  • Cinsiyet: Bayan
Terbiyeli Haşlama
« : Ekim 24, 2008, 07:39:17 ÖS »


Malzemeler : 
500 gr. kemikli et
500 gr. patetes
2 havuç
arpacık soğan
tuz
sıvıyağ
     Terbiyesi  için:

1 limon suyu
1 yumurta sarısı
1 tatlı k. un
sıvıyağ
tuz
su
     
 
Hazırlanışı : 
500 gr.kemikli eti tencereye alın.Üzerine su ilave edip etin köpükleri çıkana kadar kaynatın.Daha sonra tenceredeki suyu
dökün ve etleri yıkayın.Daha sonra tencereye tekrar su ilave edin.Suyun için etleri ilave edip pişirmeye başlayın.2 adet havucu kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Üzerine havuçları ilave edip havuçları soteleyin.Havuçların üzerine limon kabuğu rendesi ekleyin.


Tencerede kaynayan etlerin üzerine bütün patatesleri ilave edin.Üzerine arpacık soğanaları ve sotelenmiş havuçları ilave edin etlerin üzerine.Terbiyesi için bir karıştırma kabına 1 adet limon suyunu sıkın.Limonuj üzerine 1 yumurta sarısı ilave edin.Üzerine 1 tatlı kaşığı un,tuz ve su ilave edip karıştırın.Terbiyeyi tencereye ilave edin.Terbiyeli haşlamayı pişirmeye devam edin.Servis tabağına yemeği alın ve üzerine ince kıyılmış olan maydonoz ilave edip servis edin
 
« Son Düzenleme: Kasım 14, 2008, 02:00:29 ÖS Gönderen: musalli »

 

Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com | Smf Destek