Süre: : 110-120 dk.
Malzemeler:
• 3 yufka
• 1 kg. balkabağı
• 1 su bardağı ceviz
• 3 çorba kaşığı toz şeker
• 1 tatlı kaşığı tarçın
• 1 çay bardağı sıvıyağ
?zerbeti İçin :
• 1,5 su bardağı toz şeker
• 1 su bardağı su
Hazırlaniş:Balkabağını ufak parçalara ayırın. Kısık ateşteyumuşayıncaya kadar pişirin. Kabakları ezin. İçine toz şeker, ceviz,tarçın koyup, karıştırın. Yufkayı yayın. Üzerine sıvıyağ sürün.Hazırlanan harçtan sürün. Rulo şeklinde sarın. Kendi ekseni etrafındadöndürüp, tepsinin ortasına koyun. Diğer yufkalara da aynı işlemiyapın. Tepsiye dizin. Üzerine yağ sürün. 180 derece fırında kızaranakadar pişirin. Üzerine soğuk şerbet gezdirin. ?zerbeti : ?zekerle suyu15 dk. kaynatıp, soğutun.