Malzemeler :
( Tavuk göğsü için )
- 1 su bardağı un
- 4 çorba kaşığı margarin
- 4 su bardağı süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krem şanti
- 1 bardak soğuk süt
- Çikolata sosu
Yapılışı :
Önce tavuk göğsü hazırlanır:
- Un ve margarin kavrulur.
- Süt ilave edilip karıştırılır.
- Toz şeker eklenip, muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir.
- Ocaktan alıp vanilya eklenir.
- 15 dakika mikserle çırpılır.
- Bir tepsiye bir sıra bisküvi dizilir.
- Üzerine tavuk göğsü dökülür.
- Bir sıra daha bisküvi ve tavuk göğsü olarak devam edilir.
- Krem şanti hazırlanıp tavuk göğsünün üzerine yayılır.
- En son çikolata sosu dökülür.
- Buzdolabında bekletildikten sonra servis yapılır.
Afiyet Olsun....