Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/tsstfrm/public_html/Sources/Load.php on line 2074

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/tsstfrm/public_html/Sources/Load.php on line 2074

Notice: Undefined index: googletagged in /home/tsstfrm/public_html/Sources/GoogleTagged-Integrate.php on line 35
Geleneksel Konya Mutfağı Yemek Yarışması

Gönderen Konu: Geleneksel Konya Mutfağı Yemek Yarışması  (Okunma sayısı 1740 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avon

  • ÜST YÖNETİCİ
  • *
  • İleti: 636
Geleneksel Konya Mutfağı Yemek Yarışması
« : Nisan 13, 2016, 07:18:03 ÖS »

ANADOLU SELÇUKLU VE KONYA MUTFAĞI 3. GELENEKSEL YEMEK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

20 Nisan 2016 tarihinde  İlimizin yemek kültürünü tanıtmak amacıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Konya Büyükşehir Belediyesince “Anadolu Selçuklu Ve Konya Mutfağı 3. Geleneksel Yemek Yarışması” düzenlenecektir.
1- Yarışma; 20 Nisan 2016 Çarşamba  günü saat 11:00’de Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi  bahçesinde   gerçekleştirilecektir.
2- Yarışmaya katılabilmek için; müracaatlar form ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi ve KOMEK şubelerine  yapılacaktır.
3- Yarışmacılar yarışma kurallarına ve yarışma takvimine uymak zorundadırlar.
4- Yarışmaya katılım ücretsizdir.
5- Yarışmaya Konya'da yaşayan (merkez ilçe ve köylerde ikamet edenler dahil) 18 yaşını doldurmuş ve profesyonel olarak aşçılık yapmayan herkes katılabilir. (18 yaşını doldurmamış  öğrenciler yarışmaya kendi kategorilerinde danışman hocaları gözetiminde katılabilirler)
6- Yarışmaya jüri üyeleri ve 1. Derece yakınları katılamaz.
7- Yarışma Konya mutfağına ait ana  yemek,  hamur işi, tatlılar, aşçılık ile ilgili okullarda okuyan öğrencilerin katılımına yönelik  Konya Mutfağı ile Suriyeli ailelerin katılımına yönelik Suriye yemekleri  kategorisinde gerçekleştirilecektir. 
8- Yarışmacı sadece bir kategoriden yarışmaya katılabilir.
9- Yapılan yemekler en az sekiz kişilik olacaktır.
10- Yarışmacı başvurusunda, yapacağı yemekle ilgili; kullanılan malzemeleri ve hazırlanışını içeren
bilgileri en geç 15 Nisan 2016   günü saat 17:00'ye kadar Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi veya KOMEK şubelerine  teslim edecektir .
11- Yarışmacılar başvuru numarasına göre yarışmada yerini alacaktır.
12- Yarışmacılar evde hazırlamış oldukları yemekleri ve tatlıları 20 Nisan 2016 Çarşamba günü saat
11.00'da sunuma hazır halde Yarışma Salonunda bulunduracaklardır.
13- Yemeklerin ısıtılması için gerekli ekipman tertip komitesi tarafından temin edilecektir.
14- Yarışmacılar kendileri için gerekli olan servis kaşığı, kepçesi vb. malzemeleri ile sunum tabaklarını kendileri getireceklerdir.
15- Yarışmacılar, yarışma tertip komitesi tarafından tespit edilecek jüri tarafından değerlendirecektir.
16- Yemekler jüri tarafından değerlendirildikten sonra misafirlerin tadımına sunulacaktır.
17- Değerlendirme kriterleri; Yemeğin yöresel olması, lezzeti , sunumu ve görünüşü, orjinallik  olmak üzere toplam (100) puan üzerinden yapılacaktır.
18- Yarışma sonuçları aynı gün içinde yarışmadan hemen sonra açıklanacak ve ödül töreni
yapılacaktır.
Ödüller: Birincilere: Tam Altın 
 İkincilere: Yarım Altın 
 Üçüncülere: Çeyrek Altın 
19-  Yarışmaya dair bilgi ve başvuru formu; Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Karaciğan Mahallesi Ankara Caddesi No:74 Karatay/KONYA  adresinden veya Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK şubelerinden  temin edilip doldurulabilecektir. Doldurulan formlar   elden teslim edilebildiği gibi tfpersonel@konya.edu.tr mail adresine de gönderilebilir.

https://www.kursu.biz/konya-mutfagi-yemek-yarismasi

 

Seo4Smf 2.0 © SmfMod.Com | Smf Destek